Background Image

"Deeper in self" - zeiltocht langs de oogstrelende kustlijn van zuid Turkije

Deeper in Self - mei

Zo 26/05/2019 - Zo 02/06/2019 (8 dagen)

Programma

Vang de wind in je relationele zeilen

Tijdens deze privé cruise leer jij jezelf beter leren kennen op relationeel vlak, samen met gelijkgestemden. Dus je bent welkom als single, alleen in relatie of als koppel. Je komt zéker terug met een frisse, diepere kijk op jezelf en je relatie(s), of het nu stormachtig of windstil is.

Herkenbaar?

 • Wil je een nieuwe relatie aangaan met jezelf en de ander?
 • Ben je vastgevaren in je huidige of vorige relatie(s)?
 • Verlang je naar meer diepgang, nieuwe havens en een frisse wind in de liefde?
 • Ben je nieuwsgierig waarom jij/jullie steeds in hetzelfde vaarwater terecht komt/komen?
 • Ben je klaar om versleten overtuigingen overboord te gooien, en je koers te richten op nieuwe vaarroutes? Van het binnenwater naar de volle zee!
 • Wil je aan de slag met je verroeste ankers en innerlijke twijfels, die je tegenhouden in de volheid van ware verbinding?
 • Wil je een beter zicht krijgen op je emotionele programmering en hoe jij relaties aangaat?

Op deze unieke, kleinschalige cruise varen we langs de oogstrelende kustlijn in Zuid-Turkije. We laten ons verleiden door de pracht van de ongerepte natuur, de turquoise zee, kabbelend rond de boot en natuurlijk… de heerlijke gastvrijheid!

We verblijven op een traditionele Turkse houten jacht en wisselen af met korte staptochten, Mediterraanse eilanden en pittoresk dorpen, onaangetast door het massa-toerisme.
Het weg-van-alles-gevoel nodigt uit tot vertraging en geeft ruimte om een diepe duik in onze relationele oceaan te nemen.

Tijdens deze verleidelijke reis verblijven we 7 nachten op de luxueuze jacht 'Esinti', voorzien van alle comfort en privé afgehuurd voor ons reisgezelschap. Onder begeleiding van de knappe kapitein en de gezellige kok, die ons zal verwennen gedurende het volledige verblijf aan boord. Alle maaltijden en water, thee, koffie zijn inbegrepen, de dranken aan de bar zijn echter voor eigen rekening.
Er is plaats voor maximum 12 deelnemers afhankelijk van de bezetting van de kamer.

Voor wie?

We richten ons tot maximum 12 mensen, van elke aard en geaardheid, in relatie of op zoek ernaar.
Singels die zich klaar voelen om te ontdekken wat mogelijk is binnen zichzelf, binnen relaties! Koppels die willen leren navigeren in nieuwe wateren.

Noteer daarbij dat er drie kajuiten zijn met een dubbel bed (140 cm) en 4 kajuiten met 2 aparte éénpersoonsbedden. Wees er snel bij!!

Wat mag je verwachten van deze boottocht samen met gelijkgestemden?

 • Inzicht in de algemene wetmatigheden die zich afspelen binnen het speelveld van elke connectie, ook die met onszelf!
  De dynamiek wordt duidelijker zichtbaar door het wegvallen van de vertrouwde dagdagelijkse context te midden van de natuurpracht.
 • Het bekijken van de inhoud van ieders 'rugzak': Welke remmingen, patronen, overtuigingen, wonden en verwachtingen breng jij mee in je relatie(s)?
  Al deze aspecten worden uitvergroot door het ‘samen-zijn’ te zijn, op een jacht, waar je letterlijk niet 'kan gaan lopen'.
 • Bewustwording en het ontwarren van jouw specifieke relatie-dynamiek met de ‘beperkte ruimte’ als uitdaging.
  Je wordt uitgenodigd tot een proces, omdat door de ‘nabijheid’ van de ander en de puurheid van de omgeving alles dichter op de huid komt.
 • Het bouwen van een stevig fundament in jezelf door persoonlijke inzichten en groeiende zelfliefde. Dit als gezonde basis voor elke mogelijke nieuwe relatie.
  De coaches zullen je uitnodigen om jezelf te bevragen. De omgeving test je op je vermogen om diep te ontspannen, te mogen ontvangen, je over te geven aan het water en de natuur. Genieten waarbij de ander en de omgeving een reflectie is van je binnenwereld.
 • Bewustwording van het potentieel tot heling dat aanwezig is in elk contact… Wat als “de ander” nu eens je perfecte medicijn blijkt te zijn/hebben voor jou?
  De groep werkt hier als spiegel, dragend, soms onvoorspelbaar, én helend! Het veld waarin je de magie en de symboliek van relaties tot jezelf en de ander kan onderzoeken.
 • Spelen met nieuwe vormen van communicatie, verantwoordelijkheid nemen van je eigen aandeel, exploreren van grenzen, verwijten uitbannen en zoveel meer!
  Niet enkel de natuur, maar ook de coaches nodigen je uit om dieper te gaan, écht te kijken. Elkaar als leerveld zien, als feedback, als bevestiging, als studiemateriaal. Deze boottocht is een ‘real life laboratorium’.
 • Elkaar uitnodigen tot ongefilterde expressie in het samen zijn, meer vreugde vinden in alles wat zich aandient, elkaar blijven uitnodigen in echtheid.
  Een “samen zijn” ontdaan van drukte en routine, werkt als katalysator, versterker, filter. Het wegvallen van patronen, dagdagelijkse bezigheden, maakt dat je op een andere manier op jezelf en de ander aangewezen bent. Er is tijd, zonder afleidingen.

TWIJFELS?

Heb je twijfels of dit wel iets voor jou is, of heb je vragen? Contacteer ons en we zoeken samen uit wat er nodig is om je tot helderheid te doen komen. Alle antwoorden zitten immers al in jou ;-)

De retreat wordt gefaciliteerd door Betty Jeuris & Roel Delbon


image

Facilitator: Betty Jeuris

Ervaringscoach & yoga/mindfulness teacher

Ik ben vooral bezig met "BEWEGING", in de breedste zin van het woord. Mijn specialisatie zit in zowel "mobiliseren" (van yoga tot vrije expressie) als "stilvallen" (relaxatie en ademhalingstechnieken). Met andere woorden; losmaken wat te vast zit, verstevigen wat te los zit, letterlijk en figuurlijk.

Ik hou ervan om dingen vanuit een andere hoek te bekijken, te peuteren in strakke overtuigingen, een uitdaging te bieden en aan te gaan. Eigenlijk gaat het om het 'letterlijk' meer ruimte te geven/nemen en ons meer bewust worden van onze keuzemogelijkheden, talenten en kracht!

Ik heb een diep vertrouwen in de intelligentie van het lichaam en hou van de mirakels die gebeuren wanneer we vanuit een fysieke ervaring een mentaal proces in gang zetten...en er weer oneindig veel mogelijk blijkt!

Lees alles

Ik geef yogalessen en begeleid ervaringsgerichte workshops, aangevuld met opstellingswerk en de fysieke vertaling van mentaal processen. Mijn liefde voor coaching in groep is ontstaan uit mijn eigen ervaring van gedragenheid en heling binnen dat veld. Ik ben dan ook getraind in het werken met groepen in cirkelvormige opstelling (the amplified field), waarin alle dynamieken uitvergroot, versterkt en dus beter zichtbaar worden. Verder ben ik ook mateloos geboeid door de polariteit en beweging binnen intieme relaties.

Ik sta ook in voor de Belgische organisatie en facilitatie van "Be The Change"-workshops, ontworpen door de Amerikaanse stichters van Challenge Day (bekend van “Over de streep” op TV).
Betty gaf 7 jaar les in het secundair onderwijs, had diverse management functies in het bedrijfsleven en is sinds 15 jaar zelfstandig ondernemer.

www.bettyjeuris.be

image

Facilitator: Roel Delbon

Heart IQ™ en relatie coach

Mijn voornaamste professionele activiteiten zijn gericht op coachen en het faciliteren van groepen, met een bijzondere focus op persoonlijke en relationele ontwikkeling.

Ik werk individueel, met koppels, teams en groepen in sessies van enkele uren, een dag, een traject, of meerdere dagen in mijn Heart Intelligence Intensive events. Mijn doel is om je (opnieuw) te verbinden met jezelf en de ander, met jouw volle potentieel als resultaat. Dit doe ik door met jou het proces aan te gaan van ten volle aanvaarden wie je bent, zoals je bent, op elk vlak. Na eerst bewustzijn te brengen in die gebieden waarin jij jezelf afwijst, fout maakt, of kleineert, zetten we vervolgens samen de stap naar een nieuwe belichaamde ervaring. Samen integreren we het denken, voelen en willen in een nieuwe en verankerde vorm van zijn.

Lees alles

Ik ben een ervaren en gecertificeerd Heart IQ™ Practitioner L3 en gecertificeerd Heart IQ™ Relatiecoach. Ik werd verschillende jaren persoonlijk getraind door Christian Pankhurst, de grondlegger van Heart IQ™ (www.heartiq.com). Ik put hierbij uit mijn expertise in systemisch werk, mindfulness, lichaamswerk, energiewerk, groepsdynamische processen, intieme relaties, en andere uiteenlopende methodieken. Daarnaast durf ik ook te improviseren om dat wat zich in het moment als groeipotentieel aandient, optimaal te kunnen ondersteunen. Sinds 2 jaar heb ik een actieve rol in de Heart IQ™ Academy, het internationaal opleidingscentrum voor nieuwe coaches in dit werk.

Mijn website: www.heartintelligence.be

Welke regio varen we?

Op deze unieke, kleinschalige cruise varen we langs de oogstrelende kustlijn in Zuid-Turkije. We laten ons verleiden door de pracht van de ongerepte natuur, de turquoise zee en pitoreske dorpjes. 

De plaatsen die we mogelijk aandoen zijn Göcek, Binlik Bay, Sint-Nicolas Island, de 12 Fethiye eilanden en de Daylan delta?

Waar logeren we?

We verblijven 7 nachten op de luxueuze maar traditionele Turkse houten jacht 'Esinti', voorzien van alle comfort en privé afgehuurd voor ons reisgezelschap. Onder begeleiding van de knappe kapitein en de gezellige kok, die ons zal verwennen gedurende het volledige verblijf aan boord.

Noteer daarbij dat er drie kajuiten zijn met een dubbel bed (140 cm, ook eventueel te boeken als single kamer mits betaling van een supplement) en 4 kajuiten met 2 aparte éénpersoonsbedden. Wees er snel bij want wie eerst boekt kiest eerst de kamer!

De sympathieke eigenaars van de boot Sema en Osman zullen ons met open armen ontvangen!

Sinds zijn geboorte is Osman verbonden met de zee. Zijn vader, nonkel, opa ... hadden allemaal een boot. Hij begon reeds van zijn 15 jaar op zeilboten te werken tijdens de schoolvakanties. Nadat hij zijn Kapiteinsdiploma haalde, begon hij op verschillende jachten en zeilboten te werken om ervaring op te doen. In 2011 kocht hij zijn eerste boot. Hij kent het Middellandse zeegebied op zij duimpje en heeft enorm veel zeilervaring. Osman heeft Griekse roots en spreekt Turks en Engels.

Sema pendelt de laatste vier jaar heen en weer tussen Turkije en België om alle zeilreizen tot in de puntjes te regelen. Sema werkt in het onderwijs, heeft geschiedenis, psychologie en filosofie gestudeerd. Ze is ook voorzitster van een milieuwerkgroep en vindt duurzaamheid, gezond eten, en rust heel belangrijk. Ze is steeds op zoek naar plaatsen waar het mooi en rustig is en ze één kan worden met de natuur. De stilte, in verbondenheid met de natuur maakt haar gelukkig. Sema spreekt Nederlands en Turks.

Sema en Osman zijn heel goed op de hoogte over de wensen van hun gasten en ze streven er naar om een ideale en kwaliteitsvolle zeilvakantie aan te aanbieden op de mooiste plek, met het juiste personeel en het beste schip.

Inmiddels zeilt hun bedrijf SEOS, Best Blue Voyage jarenlang in de Turkse wateren en beschikken ze over meerdere zeilschepen.
www.bestbluevoyage.b
Facebookpagina Best Blue Voyage

Foto's in volledig venster bekijken.

Periodes en prijzen

Voor zeven nachten. Inclusief het volledige groepsprogramma, maaltijden, koffie en thee.

LET OP! Het aantal inschrijvingen is beperkt. We nemen maximum 12 mensen mee.

 

Periodes

 • Zo 26/05/2019 - Zo 02/06/2019

Prijs (exclusief vlucht)

1420 Euro

Ontvang 100 Euro vroegboekkorting wanneer je inschrijft vóór 01/04/2019

Samenstelling van de prijs:

Prijs verblijf en maaltijden:
 • Tweepersoonskamer: 570 Euro p/p
 • éénpersoonskamer: 700 Euro p/p
Prijs coaching (verplicht):
 • 850 Euro p/p (inclusief BTW en kan op factuur).
 • Korting wanneer je een vriend/vriendin/partner meebrengt: 50 Euro p/p.

Algemene voorwaarden

Inbegrepen in de prijs

 • Alle overnachtingen
 • Gezonde maaltijden
  • Water, koffie en thee (afgesloten flesjes water zijn niet inbegrepen en kunnen op de bood gekocht worden aan 0,5 Euro per halve liter)
 • Vieruurtje
 • Het volledige groepsprogramma
 • Extra groepsactiviteiten
 • Luchthavenvervoer
 • Taks haven

Niet inbegrepen in de prijs

 • Vlucht (er wordt gevlogen op Dalaman)
  • Prijs zal vermoedelijk tussen de 200 en 300 Euro liggen (max. 350 Euro).
 • Andere dranken dan water, koffie of thee
  • Deze kunnen tegen een zeer schappelijke prijs aangekocht worden op de boot.
 • Reis- en annulatieverzekering
  • Bijstandsverzekering is verplicht af te sluiten.
 • Visum (25 Euro)
 • Internationale reispas
 • Persoonlijke uitgaven (souveniers etc ...)
 • Fooi (+/- 35 Euro)

Boekingsinfo

Heb je interesse in één van deze bijzondere retreats maar heb je nog een aantal vragen? Bezorg ons dan je vraag of opmerking via het invulformulier en druk op de knop "Mijn vraag versturen" of neem even telefonisch contact met ons op. Alvast hartelijk dank.

Of

Wil je graag deelnemen aan deze bijzondere retreat met Betty & Roel en wil je onmiddellijk jouw plekje reserveren? Vul dan je gegevens in en klik op de knop "Reserveer mijn plek".


Inner Track
Oudestraat 33
2610 Wilrijk (België)
BTW: BE 0881.244.010 (QBS BVBA)

  Gert De Ceuster  +32 (0)497 40 22 49
  Els Vrints  +32 (0)474 95 13 55
  Betty Jeuris  +32 (0)477 03 10 35
  Roel Delbon  +32 (0)475 38 63 97
  Linde Vloeberghs  +32 (0)494 48 71 98

  info@innertrack.be

Of