Een uniek reisconcept

Inner Track: de reis van je leven!

Inner Track, is een uniek reisconcept voor de mens achter de professional, met als doel het laten ontvouwen van nieuwe inzichten en mogelijkheden die het leven een andere wending kunnen geven. Deze shift gebeurt door een trekking te maken langs adembenemende landschappen zoals de hoogvlaktes van de Himalaya, het Atlas gebergte en door het organiseren van retreats op bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Tijdens de trekking en de retreat wordt er een veilige context gecreëerd waarin men innerlijke rust en kracht vindt en men de gelegenheid krijgt om zich kwetsbaar op te stellen.

Door het aanbieden van trektochten in gebieden die cultureel erg verschillend zijn, door totaal te ontkoppelen met het thuisfront, door in verbinding te gaan met de natuur, de medereizigers en de lokale bevolking, worden we er aan herinnerd dat de verbinding tussen mensen en de bijdrage die we als individu leveren aan de groep, het verschil maken als het gaat over veerkracht, eigenwaarde, stabiliteit en geluk.

Inner Track faciliteert dit proces op coachende wijze voor, tijdens en eventueel na de reis.

Inspirerende tochten

Een context tot ontkoppeling, innerlijke kracht en verbinding, wordt door Barefoot Track gecreëerd door je onder te dompelen in adembenemende landschappen zoals zoals de hoogvlaktes van de Himalaya of het Atlas gebergte in Marokko. Deze onderdompeling bestaat uit het ondernemen van inspirerende trektochten in een groep van 8 tot 12 deelnemers over de hoogvlaktes. Deze bijzonder mooie trektochten worden begeleid door onze lokale gids en een ploeg van lokale mensen (helpers, kok, horseman…) die samen met de paarden ezels en yaks zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ontkoppeling en innerlijke kracht

De overweldigende natuur en de onmogelijkheid om tijdens de tochten te connecteren via telefoon of internet, zorgen voor volledig ontkoppeling. De dagelijkse fysieke inspanning en de eenvoud maken dat je tot rust komt, je innerlijke kracht vindt.

Verbinding

De omstandigheden van ontkoppeling en eenvoud zorgen ongetwijfeld voor verbinding met de natuur, verbinding met gelijkgestemde medereizigers en begeleiders, maar niet in het minst, verbinding met jezelf. De tocht naar de top van de berg kan zomaar een tocht naar binnen worden.

Open Mind – Open Hart

Globalisatie, de wereld is een dorp geworden wordt wel eens beweerd. We stellen toch vast dat vreemde culturen, andere levenswijzen en religies vaak afschrikken. Barefoot track dompelt je tijdens zijn reizen onder in authentieke etnische culturen, waarbij een open geest en een open hart zal leiden tot verbinding, begrip en inzicht.

Inzichten, ideeën en mogelijkheden.

Uit ervaring weten we dat een volledig ontkoppeling en verbinding met je omgeving en je reisgenoten, aanleiding geeft tot het wegsmelten van beperkende overtuigingen en plaatsmaakt voor nieuwe inzichten, ideeën en mogelijkheden die je professioneel en dagelijks leven fundamenteel een andere wending kunnen geven.

Een helpende hand

Barefoot Track integreert voor, tijdens en na de reis coaching, iemand die het proces van ontkoppeling, innerlijke rust en verbinding met jezelf de natuur en de groep faciliteert op een natuurlijke en authentieke wijze, zodat de inspirerende omgeving en omstandigheden een shift kan realiseren in je denkpatronen en overtuigingen, een shift die fundamentele keuzes in het leven kunnen betekenen.

Met respect voor de traditionele levenswijze

Onze gidsen hebben door hun Nomadische afkomst en hun ervaring als helper, gids en begeleider van internationale groepen, hun passie voor het behoud van de traditionele levenswijze vorm nog aangescherpt.

Met Barefoot Track werken zij aan hun dromen om positieve effecten te realiseren voor de lokale bevolking en gemeenschappen. Hun manier van handelen is dan ook om steeds te werken met lokale mensen (koks, hulpgidsen, begeleiders, helpers etc…) afhankelijk van de streek waar de trekking gebeurt. Op deze wijze willen ze voorkomen dat mensen vluchten naar de stad uit economische noodzaak en willen ze bijdragen tot het behoud van de verschillende gemeenschappen en oude culturen in de bijzondere regio's waar ze vandaan komen.

Vakwerk!

Reizen naar en tochten in de meest onherbergzame regio’s van de wereld zijn bijzonder aanlokkelijk, doch een ervaren en professionele ondersteuning is noodzakelijk. Alleen het beste trekking materiaal, onder begeleiding van de beste, (lokale) mensen is goed genoeg om ten allen tijden te vermijden dat een inspirerende reis een nachtmerrie wordt. Barefoot Track levert vakwerk, minder is niet goed genoeg!

Background Image

Waar gaat je volgende transformatiereis naartoe?

We nemen je graag mee naar bijzondere en authentieke plaatsen en houden het boeken van je trektocht heel eenvoudig.
Al onze trektochten zijn all inclusive.

Bekijk onze trektochten
Background Image

Heb je nood aan een hernieuwing en herbronning?

We nemen je graag mee naar bijzondere en authentieke plaatsen en houden het boeken van je retreat heel eenvoudig.

Bekijk onze retreats
Background Image

Kom ons beleven op één van onze workshops!

We zijn elkaars medicijn, om te groeien, om te openen, om lief te hebben, om grenzen aan te geven, om te vertrouwen, om steeds meer mens te kunnen zijn ...

Bekijk onze workshops