Background Image

Ons team

Het verhaal achter Inner Track

Je hebt ongetwijfeld net zoals vele anderen wel eens de gedachten: "waar ben ik in godsnaam mee bezig?"  Je kan reeds terugblikken op een mooie carrière, je hebt ondertussen ook  privé heel wat gerealiseerd, maar toch is er plots dat stemmetje dat jou vraagt of dit inderdaad het leven is zoals je dit wenst? Een stemmetje dat jou vraagt  of je wel je eigen leven leidt en niet het leven zoals anderen dat voor ogen hebben?  Ben je bezig met wat jou echt bezielt?  Het zijn gedachten die opkomen en dan weer wegebben, maar  niet verdwijnen.

Barefoot Track is ontstaan doordat we aan den lijve hebben ervaren wat het bijzonder effect is van te trekken in een bijzonder mooie landschap en in contact met een andere culturele achtergrond. De fysieke inspanningen, het terugvallen op een basic levensstijl en de prachtige natuur, maakte dat we konden ontkoppelen van ingesleten patronen die zo eigen zijn aan ons dagelijks leven. We vonden innerlijke rust en traden in verbinding met onszelf maar ook met de natuur en met elkaar. We hadden een context gecreëerd waar ideeën en inzichten de vrije ruimte kregen en zich konden ontvouwen.

Het is die ervaring die we ook zoveel mogelijk mensen willen laten ervaren. Door het integreren van coaching en het creëren van een veilige context waarin de harten op mekaar worden afgestemd, kan er tijdens de tocht een ware transformatie plaats vinden. Met de magie die hieruit ontstaat, willen we van deze wereld een betere plek maken.

image

Els Vrints

Ervarings- en transformatiecoach

Als leerkracht in het kunstonderwijs, ligt mijn passie voor een groot deel in het werken met jongeren. Ik hou ervan om ruimte te bieden aan hun gigantische potentieel en creatieve snelheid, zonder omwegen. Deze no-nonsens aanpak trekt zich door naar mijn tweede passie, als energieke onderneemster.

In deze zelfstandige activiteit vertaal ik de groepsdynamieken van het moment in beelden, ik "teken" als het ware de communicatie in bedrijven, op congressen en in vergaderingen.

Mijn coaching skills liggen vooral in transformatieprocessen, mensen terug verbinden met hun volle potentieel, ondersteuning bieden in verandering en zelfontdekking.

Van opleiding heb ik een master in grafisch design en een lerarenopleiding. Daarnaast volg ik (nog steeds) zo vaak ik kan opleidingen rond persoonlijke groei in binnen- en buitenland.

Lees alles

Dit sluit nauw aan bij mijn grote liefde voor reizen. Ik ben verzot op de natuur, de ontmoeting met mensen in/en andere culturen, de lokale gebruiken en de culinaire verrassingen die het globe-trotten met zich meebrengen.

image

Betty Jeuris

Ervaringscoach & yoga/mindfulness teacher

Ik ben vooral bezig met "BEWEGING", in de breedste zin van het woord. Mijn specialisatie zit in zowel "mobiliseren" (van yoga tot vrije expressie) als "stilvallen" (relaxatie en ademhalingstechnieken). Met andere woorden; losmaken wat te vast zit, verstevigen wat te los zit, letterlijk en figuurlijk.

Ik hou ervan om dingen vanuit een andere hoek te bekijken, te peuteren in strakke overtuigingen, een uitdaging te bieden en aan te gaan. Eigenlijk gaat het om het 'letterlijk' meer ruimte te geven/nemen en ons meer bewust worden van onze keuzemogelijkheden, talenten en kracht!

Ik heb een diep vertrouwen in de intelligentie van het lichaam en hou van de mirakels die gebeuren wanneer we vanuit een fysieke ervaring een mentaal proces in gang zetten...en er weer oneindig veel mogelijk blijkt!

Lees alles

Ik geef yogalessen en begeleid ervaringsgerichte workshops, aangevuld met opstellingswerk en de fysieke vertaling van mentaal processen. Mijn liefde voor coaching in groep is ontstaan uit mijn eigen ervaring van gedragenheid en heling binnen dat veld. Ik ben dan ook getraind in het werken met groepen in cirkelvormige opstelling (the amplified field), waarin alle dynamieken uitvergroot, versterkt en dus beter zichtbaar worden. Verder ben ik ook mateloos geboeid door de polariteit en beweging binnen intieme relaties.

Ik sta ook in voor de Belgische organisatie en facilitatie van "Be The Change"-workshops, ontworpen door de Amerikaanse stichters van Challenge Day (bekend van “Over de streep” op TV).
Betty gaf 7 jaar les in het secundair onderwijs, had diverse management functies in het bedrijfsleven en is sinds 15 jaar zelfstandig ondernemer.

www.bettyjeuris.be

image

Roel Delbon

Heart IQ™ en relatie coach

Mijn voornaamste professionele activiteiten zijn gericht op coachen en het faciliteren van groepen, met een bijzondere focus op persoonlijke en relationele ontwikkeling.

Ik werk individueel, met koppels, teams en groepen in sessies van enkele uren, een dag, een traject, of meerdere dagen in mijn Heart Intelligence Intensive events. Mijn doel is om je (opnieuw) te verbinden met jezelf en de ander, met jouw volle potentieel als resultaat. Dit doe ik door met jou het proces aan te gaan van ten volle aanvaarden wie je bent, zoals je bent, op elk vlak. Na eerst bewustzijn te brengen in die gebieden waarin jij jezelf afwijst, fout maakt, of kleineert, zetten we vervolgens samen de stap naar een nieuwe belichaamde ervaring. Samen integreren we het denken, voelen en willen in een nieuwe en verankerde vorm van zijn.

Lees alles

Ik ben een ervaren en gecertificeerd Heart IQ™ Practitioner L3 en gecertificeerd Heart IQ™ Relatiecoach. Ik werd verschillende jaren persoonlijk getraind door Christian Pankhurst, de grondlegger van Heart IQ™ (www.heartiq.com). Ik put hierbij uit mijn expertise in systemisch werk, mindfulness, lichaamswerk, energiewerk, groepsdynamische processen, intieme relaties, en andere uiteenlopende methodieken. Daarnaast durf ik ook te improviseren om dat wat zich in het moment als groeipotentieel aandient, optimaal te kunnen ondersteunen. Sinds 2 jaar heb ik een actieve rol in de Heart IQ™ Academy, het internationaal opleidingscentrum voor nieuwe coaches in dit werk.

Mijn website: www.heartintelligence.be

image

Linde Vloeberghs

De brug naar nieuw bewustzijn

Als digitale transformatie consultant ben ik vaak de brug tussen de digitale wereld en het menselijke aspect. In deze projecten stel ik rollen en processen in vraag, en hou ik ervan om een pad vrij te hakken in de organisatorische jungle. In deze veranderingsprocessen sta ik voor het belang van soepel en toekomst-proof te zijn, niet enkel in business maar ook op persoonlijk vlak. De brug is voor mij niet enkel een woord of een rol, maar eerder een roeping, waarbij ik twee werelden verbind: datgene dat zichtbaar is, en het onzichtbare. Met één been op de oever van het aardse bekende, het andere been op de oever van het nieuwe bewustzijn. Ik voel me vaak een Merlijn, een visionair die ziet wat mogelijk is, een bewaker en bewandelaar van een zuiver pad. Een pad van waarheid, alsof ik het me her-inner. Vanuit die evenwichtsoefening ben ik aangetrokken om het onbekende te verkennen, verwonderd, nieuwsgierig en strijdlustig. 

Lees alles

Het is vanuit die vertrouwdheid om twee werelden te verbinden, dat ik gefascineerd ben door het leven en de dood. Dat mijn verlangen ontstaat om sterven uit de taboesfeer halen, zodat doodgaan eindelijk beschouwd wordt als een ware dimensie van het leven en de diepere magie ervan beleefd wordt. Ik hou van de echtheid die tevoorschijn komt als mensen voor de poort van de dood staan. De echtheid van weinig woorden, zuiverheid gespeend van franje en wereldse illusie. 

Mijn verbondenheid met Barefoot Track ontspringt in de woestijn, als deelnemer van de Sahara Sisterhood reis. Daar voelde ik de call om hardop mee te puzzelen aan de visie en de reizen, en het is vanuit dit samen-werken dat ik kan op een dieper niveau evenwicht vinden in mezelf en met meer helderheid tevoorschijn komen, en zo de organisatie ondersteun.

Background Image

Waar gaat je volgende transformatiereis naartoe?

We nemen je graag mee naar bijzondere en authentieke plaatsen en houden het boeken van je trektocht heel eenvoudig.
Al onze trektochten zijn all inclusive.

Bekijk onze trektochten
Background Image

Heb je nood aan een hernieuwing en herbronning?

We nemen je graag mee naar bijzondere en authentieke plaatsen en houden het boeken van je retreat heel eenvoudig.

Bekijk onze retreats

Deepen Self! Rise Together!